Nieuwsberichten

Personeelswijzigingen: 

Caroline Vellinga is per 1 november ons team komen  versterken, ze is net afgestudeerd als tandarts en gaat vol enthousiasme aan het werk. 

De komende periode lopen Alejandra en Roosmarijn hun BBLstage voor de opleiding tandartsassistente hier in de praktijk. Ze leren snel en kunnen al veel behandelingen zelfstandig aan de stoel assisteren.

Per eind oktober is Daphne, een van onze assistentes met zwangerschapsverlof.

Tandarts Frederique San Giorgi  is nog herstellende na haar bevalling. Zij werkt momenteel drie uur per week. Patiënten van haar kunnen worden overgenomen door één van de andere tandartsen. 

Nieuwe Scanner:

Sinds mei 2021 maken wij met trots gebruik van de nieuwste scan apparatuur op de tandheelkundige markt.

Hoewel fysieke afdrukken waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de tandheelkunde zullen blijven, wordt digitaal afdrukken steeds populairder. De Sirona intraorale scanner vervangt de Cerec scanner. Tandartsen kunnen hiermee in slechts een paar minuten een 3D model vormen van het oppervlak van het hele gebit met intraorale scannertechnologie. De kleine scanner past gemakkelijk in de mond en brengt de afbeeldingen over naar het scherm. Tandartsen kunnen op die manier zeer gedetailleerde afbeeldingen krijgen van het oppervlak van uw tanden en tandvlees. Ze sturen deze naar de tandtechnieker om te helpen bij de vorming van kunstgebitten, kronen, (ets) bruggen, een knarsplaat, bleekbitjes en gebitsbeschermers.