Nieuwsberichten

Personeelswijzigingen: 

Chaimae heeft haar laatste stage hier in de praktijk gelopen en is ondertussen afgestudeerd als tandartsassistente, zij komt deze zomer ons team versterken.

Britt is afgestudeerd als mondhygiëniste. Zij komt twee dagen in onze praktijk werken. 

Per 1 februari 2021 is tandarts Frederique San Giorgi met zwangerschapsverlof. Zij wordt waargenomen door de tandartsen Simone Scalé en Stephanie Slats. 

Nieuwe Scanner:

Sinds mei 2021 maken wij met trots gebruik van de nieuwste scan apparatuur op de tandheelkundige markt.

Hoewel fysieke afdrukken waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de tandheelkunde zullen blijven, wordt digitaal afdrukken steeds populairder. De Sirona intraorale scanner vervangt de Cerec scanner. Tandartsen kunnen hiermee in slechts een paar minuten een 3D model vormen van het oppervlak van het hele gebit met intraorale scannertechnologie. De kleine scanner past gemakkelijk in de mond en brengt de afbeeldingen over naar het scherm. Tandartsen kunnen op die manier zeer gedetailleerde afbeeldingen krijgen van het oppervlak van uw tanden en tandvlees. Ze sturen deze naar de tandtechnieker om te helpen bij de vorming van kunstgebitten, kronen, (ets) bruggen, een knarsplaat, bleekbitjes en gebitsbeschermers.