Nieuwsberichten

Personeelswijzigingen: 

Per 1 april heeft tandarts Vincent Bosman onze praktijk verlaten. Wij hebben een goede vervanging gevonden in tandarts Yasmin Kashmour.

Vanaf 17 maart loopt Chaimae haar laatste stage in onze praktijk. Zij is derde jaars leerling bij de opleiding tandartsassistente. 

Per 1 februari 2021 is Joost Verhart in onze praktijk werkzaam. Hij is bijna afgestudeerd als tandarts en mag alle voorkomende behandelingen uitvoeren. 

Per 1 februari 2021 is tandarts Frederique San Giorgi met zwangerschapsverlof. Zij wordt waargenomen door de tandartsen Simone Scalé en Stephanie Slats. 

Vanaf 1 februari loopt Tina haar 1e jaars stage als tandartsassistente. Zij is al afgestudeerd tandtechnieker. 

Vanaf het najaar heeft Britt als mondhygiëniste haar laatste stage in onze praktijk gelopen. Zij is bijna klaar met haar opleiding en werkt al een aantal dagdelen zelfstandig als mondhygiëniste en mag alle voorkomende behandelingen uitvoeren. 

Nieuwe Scanner:

Sinds mei 2021 maken wij met trots gebruik van de nieuwste scan apparatuur op de tandheelkundige markt.

Hoewel fysieke indrukken waarschijnlijk een belangrijk onderdeel van de tandheelkunde zullen blijven, worden digitale indrukken steeds populairder. De Sirona intraorale scanner vervangt de Cerec scanner. Tandartsen kunnen in slechts een paar minuten een 3D model vormen van het oppervlak van alle tanden met intraorale scannertechnologie. De kleine tool past gemakkelijk in de mond en brengt de afbeeldingen over naar het scherm. Tandartsen kunnen op die manier zeer gedetailleerde afbeeldingen krijgen van het oppervlak van uw tanden en tandvlees. Ze sturen deze naar de tandtechnieker om te helpen bij de vorming van kunstgebitten, kronen, bruggen en ets bruggen, knarsplaat, bleekbitjes en gebitsbeschermers.